Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Firma Mincom doo Vam uvek nudi kvalitetan materijal i opremu za sublimaciju, minilaboratorije po najpovoljnijim cenama i Epson štampače za sublimaciju na pamuku. Možete nam se uvek javiti za savet i pomoć.“

Cenovnik – Newsletter!

Prijavite se na našu e-mail listu kako biste mogli da preuzmete cenovnik, ali i da primate redovno informacije o novim akcijama i popustima!

foto stampac Shinko S2145
3d termo presa

Termo prese

Mašina za štampu na olovkama

Foto printeri

Fleks i flok sublimacija

Vakuum prese 3D

Minilaboratorije

Termo prese različitih veličina i oblika za štampu. U našoj ponudi možete naći kombinovane prese, ravne, 3D prese i prese formata 100x100cm. Podrška i saveti u svakom trenutku.

Mašina za štampu na olovkama tehnikom sublimacije i lasera predstavlja novitet na našem tržištu. Mašina za štampu na olovkama omogućava štampu svake olovke pojedinačno i na komad.

Foto printeri poslednje generacije. Neophodna foto-oprema za izradu fotografija na terenu. Uvek obezbeđeni papir i ribon. Servis i tehnička podrška obezbeđeni.

Fleks i flok sublimaciju omogućavaju da dobijete neverovatne efekte na vašim majicama. Uz pomoć raznih boja fleks folija i flok materijala štampajte originalne i unikatne majice.

Vakuum prese 3D – za vrhunsku sublimacionu štampu. Štampa 10 šolja odjednom, maske za mobilne telefone, predmete neparavilnog oblika. Sublimacija nove generacije.

Veliki izbor Fuji, Noritsu i Agfa mašina za izradu fotografija. Široka ponuda – mašine direktno iz Fuji servisa. Sve mašine su oprane, sređene i testirane pre prodaje.

sublimacija na pamuk
majice za stampu
jastuci za sublimaciju
stampa na torbama

Štampači za sublimaciju

Majice za štampu

Jastuci za štampu

Sublimacija na pamuk

Mašina za bedževe

Štampa na torbama

Veliki izbor Epson štampača za sublimacionu štampu. Jedini u zemlji imamo poseban Epson štampač za sublimaciju na pamučnim majicama.

Majice za štampu su posebno tkane majice za sublimacionu štampu. Majice su visokog kvaliteta i štampa ide direktno u tkanje. Štampa na majicama je neosetljiva na dodir i prijatna za nošenje.

Jastuci namenjeni za štampu sublimacijom. Jastuci su napravljeni od kvalitetnog i finog materijala. Imamo ih u kvadratnom i u obliku srca. Jastuci su idealni kao poklon.

Sublimacija na pamuk – nova tehnika za povoljnu štampu na pamučnim majicama. Uz mala ulaganja ćete dobiti povoljnu i kvalitetnu štampu na pamuku.

Mašina za bedževe. Kompletna oprema za izradu bedževa. Komplete se sastoji od bedžomata, seckalice i modle za sklapanje bedževa.

Torbe namenjene za sublimacionu štampu. Veliki izbor kvalitetnih torbi različitih veličina i namena. Štampa na torbama je vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

magicne solje
satovi za stampu
privesci za kljuceve
kamen za sublimaciju
puzzle za stampu

Šolje za sublimaciju

Magične šolje

Satovi MDF

Privesci za štampu

Kamen za sublimaciju

Puzzle

Najveći izbor šolja za štampu tehnikom sublimacije. Široka ponuda i vrhunski kvalitet svih šolja za štampu. U ponudi krigle, klasične bele šolje, termosi, magične i još preko 30 vrsta raznih šolja.

Magične šolje za sublimacionu štampu su najpopularnije šolje za štampu. Šolja koja menja boju je uvek aktuelna i zanimljiva. Šolja kada je hladna je crna, a kada se sipa topla boja prikazuje se odštampana slika.

Satovi namenjeni za sublimacionu štampu od materijala vrhunskog kvaliteta. Veliki izbor veličina i oblika. Štampa na satovima je vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

Reklamni privesci za štampu. Privesci za štampu su izrađeni od kvalitetnog materijala. Štampa na privescima se radi tehinkom sublimacije u punom koloru.

Kamen za sublimaciju je nesvakidašnja stvar. Štampa se radi na posebnom kamenu tehinkom – sublimacija. Svaki kamen je unikatan. Imamo ga u više veličina i oblika.

Puzzle u raznim veličinama i oblicima. Puzzle koje se štampaju za poklon ili reklamne svrhe. Puzzle u obliku srca, velike ili male puzzle, drvene i magnetne puzzle.

industrijske metalne plocice
foto paneli
snezne kugle
repromaterijal za termo prese
satovi stakleni
razno reklamni proizvodi

Industrijske metalne pločice

Foto paneli Chromaluxe

Snežne kugle

Repro materijal za termo prese

Satovi stakleni

Razno

Štampa na industrijskim metalnim pločicama. Vrhunski kvalitet štampe – označavanje mašina, štampa na pločicama za industriju. Pouzdano i kvalitetno.

Foto paneli Chromaluxe su novi proizvod u ponudi. Namenjeni su za štampu fotografija. Štampa se radi tehnikom sublimacije. Foto paneli Chromaluxe su izrađeni od medijapana vrhunskog kvaliteta..

Snežne kugle kao dekrativan poklon su uvek atraktivne. Snežne kugle dolaze sa srcima ili snegom. U njih se ubacuju fotografije i odlične su kao reklamni proizvod.

U našoj ponudi možete uvek naći rezervne delove za termo prese, dodatnu opremu i grejače. Uz našu tehničku podršku imaćete siguran i montinuiran rad na opremi za termo sublimaciju.

Satovi stakleni spadaju u vrh naše ponude. Štampaju se tehnikom sublimacije. Sublimacija je štampa sjajnog kvaliteta. Idealni su kao reklamni proizvodi ili kao poklon. Sublimacija omogućava štampu na jedan komad.

Na ovoj stranici ćete naći reklamne proizvode namenjene za štampu sublimacijom. U ponudi imamo zippo upaljače, tabakere, ljubavne katance i još mnogo toga.

VESTI

KRPICA ZA NAOČARE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Kupili ste nove naočare i želite da ih održavate na pravi... read more

LAMPA ZA ŠTAMPU SUBLIMACIJOM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Lampa je najnoviji dekorativni proizvod u našoj ponudi. Štampa na lampi... read more

SAVETI

saveti za sublimaciju blog

Saveti za sublimaciju

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Sublimaciona štampa je vrsta štampe u kojoj boja pod dejstvom toplote... read more

Sublimaciona stampa

Sublimaciona štampa – postupak i primena

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Sublimaciona štampa – postupak i primena Sublimaciona štampa je ona u kojoj... read more

BLOGOVI

Termo prese

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Za ovaj blog smo se odlučili kako bismo Vam predstavili popularan... read more

DigiCoat sprejevi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.U ovom blogu smo odlučili da Vam prestavimo jednu od novina... read more

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.