Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Firma Mincom doo Vam uvek nudi kvalitetan materijal i opremu za sublimaciju po najpovoljnijim cenama, Epson štampače i Ricoh štampače za sublimaciju na pamuku i HP LaserJet laserski štampač sa belim tonerom. Uvek nam se možete obratiti za savete i pomoć.“

Newsletter!

Molimo Vas da se registrujete kako biste mogli da skinete cenovnik.

masina-za-priveske
ricoh-sg-3110dn
termo-prese
masina-za-bedzeve
3d-vakuum-presa

HP LaserJet sa belim tonerom

Mašina za priveske

Ricoh SG 3110DN

Termo prese

Mašina za bedževe

3D Vakuum presa

Novo na našem tržištu, štampa sa belim tonerom na tamnim materijalima. Laserski štampač sa belim tonerom idealan je ako želite štampati belu boju na tamnim površinama i materijalima po povoljnoj ceni.

Mašina za priveske je namenjena za sečenje papira kao i za sastavljanje priveska. Veoma je jednostavna za upotrebu i uz pomoć dodatnih alata imate opciju sečenja papira na razne veličine.

Ricoh SG 3110DN je sublimacioni GELJET multifunkcionalni uređaj koji omogućava brzu i kvalitetnu štampu u boji za sublimaciju.

Termo prese različitih veličina i oblika za štampu. U našoj ponudi možete naći kombinovane prese, ravne, 3D prese i prese formata 100x100cm. Podrška i saveti u svakom trenutku.

Mašina za bedževe. Kompletna oprema za izradu bedževa. Komplete se sastoji od bedžomata, seckalice i modle za sklapanje bedževa.

Vakuum prese 3D – za vrhunsku sublimacionu štampu. Štampa 10 šolja odjednom, maske za mobilne telefone, predmete neparavilnog oblika. Sublimacija nove generacije.

sublimacione-gel-boje
majice-za-stampu
dizajnirani-jastuci
fleks-i-flok-sublimacija

Sublimacione gel boje

Majice za štampu

Jastuci dizajnirani

Papir za laserske Hp štampače

Sublimacioni papir

Fleks i flok sublimacija

Sublimacione gel boje predstavljaju novinu u tehnologiji sublimacione štampe. Sublisplash boje su dostupne sa najnaprednijim ICC profilima boja.

Majice za štampu su posebno tkane majice za sublimacionu štampu. Majice su visokog kvaliteta i štampa ide direktno u tkanje. Štampa na majicama je neosetljiva na dodir i prijatna za nošenje.

Jastuci namenjeni za štampu sublimacijom. Jastuci dizajnirani su napravljeni od kvalitetnog i finog materijala. Imamo ih u različitim veličinama i oblicima. Jastuci su idealni kao poklon.

Transfer papiri zajedno sa laserskim štampačima novi su proizvodi u Mincom ponudi. Kako bismo dobili dugotrajan, kvalitetan i dobro odštampan proizvod moramo voditi računa o vrsti transfer papira i folija.

Transfer papiri zajedno sa sublimacionim štampačima predstavljaju stub u svetu sublimacije. Kako bismo dobili dugotrajan, kvalitetan i dobro odštampan proizvod moramo voditi računa o vrsti transfer papira koji koristimo.

Fleks i flok sublimaciju omogućavaju da dobijete neverovatne efekte na vašim majicama. Uz pomoć raznih boja fleks folija i flok materijala štampajte originalne i unikatne majice.

solje-za-sublimaciju
presa-za-stampu-na-olovkama
satovi-mdf
Magične-šolje

Šolje za sublimaciju

Presa za štampu na olovkama

Satovi MDF

Magične šolje

Pitajte naše stručnjake

Mincom akcije

Najveći izbor šolja za štampu tehnikom sublimacije. Široka ponuda i vrhunski kvalitet svih šolja za štampu. U ponudi krigle, klasične bele šolje, termosi, magične i još preko 30 vrsta raznih šolja.

Presa za štampu na olovkama tehnikom sublimacije i lasera predstavlja novitet na našem tržištu. Mašina za štampu na olovkama omogućava štampu svake olovke pojedinačno i na komad.

Satovi namenjeni za sublimacionu štampu od materijala vrhunskog kvaliteta. Veliki izbor veličina i oblika. Štampa na satovima je vrhunskog kvaliteta u punom koloru.

Magične šolje za sublimacionu štampu su najpopularnije šolje za štampu. Šolja koja menja boju je uvek aktuelna i zanimljiva. Šolja kada je hladna je crna, a kada se sipa topla boja prikazuje se odštampana slika.

Svakim radnim danom od 9 do 17h dobijate besplatnu podršku na sve Mincom proizvode. Potrebno je samo da kontaktirate na naš teć broj ili emailom.

Posetite akcije na našem Mincom sajtu i birajte između najboljih i najpovoljnijih proiyvoda u našoj ponudi.

kamen-za-sublimaciju
epson-l310-sublimacioni-stampac
snezne-kugle
sublimacija-na-pamuk
satovi-stakleni
Fluorescentne-šolje

Kamen za sublimaciju

Štampači za sublimaciju

Snežne kugle

Sublimacija na pamuk

Satovi stakleni

Fluorescentne šolje

Kamen za sublimaciju je nesvakidašnja stvar. Štampa se radi na posebnom kamenu tehinkom – sublimacija. Svaki kamen je unikatan. Imamo ga u više veličina i oblika.

Veliki izbor Epson štampača za sublimacionu štampu. Jedini u zemlji imamo poseban Epson štampač za sublimaciju na pamučnim majicama.

Snežne kugle kao dekrativan poklon su uvek atraktivne. Snežne kugle dolaze sa srcima ili snegom. U njih se ubacuju fotografije i odlične su kao reklamni proizvod.

Sublimacija na pamuk – nova tehnika za povoljnu štampu na pamučnim majicama. Uz mala ulaganja ćete dobiti povoljnu i kvalitetnu štampu na pamuku.

Satovi stakleni spadaju u vrh naše ponude. Štampaju se tehnikom sublimacije. Sublimacija je štampa sjajnog kvaliteta. Idealni su kao reklamni proizvodi ili kao poklon. Sublimacija omogućava štampu na jedan komad.

U našoj najnovijoj ponudi sublimacionih šolja možete naći neverovatno zanimljive fluorescentne šolje. Fluorescentne šolje nudimo u zelenoj, žutoj, narandžastoj i roze boji.

VESTI

sublisplash-sublimacione-gel-boje

Sublimacione gel boje

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Sublimacione gel boje Sublimacione gel boje predstavljaju novinu u tehnologiji sublimacione štampe.... read more

NOVO U PONUDI! Sublimacioni štampač Ricoh SG 3110DN

NOVO U PONUDI! Sublimacioni štampač Ricoh SG 3110DN

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.NOVO U PONUDI! Sublimacioni štampač Ricoh SG 3110DN Do sada ste u... read more

KRPICA ZA NAOČARE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Kupili ste nove naočare i želite da ih održavate na pravi... read more

SAVETI

Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač

Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač Saveti za Ricoh SG 3110DN štampač su... read more

vodic-za-pocetnike

Vodič za početnike

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Vodič za početnike Kako biste se bavili sublimacionom štampom i kako biste... read more

Sublimacija na metalu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Kako funkcioniše sublimacija na ChromaLuxe metalu? Tajna je u premazima i kako... read more

BLOGOVI

HP laserski štampač & FSNC Raster software

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Hp laserski štampač novi je štampač u našoj ponudi koji je... read more

troskovi-sublimacione-stampe

Troškovi sublimacione štampe

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Mnogi koji se bave sublimacijom, kada gledaju na troškove izrade svojih... read more

otpadni-tank-za-ricoh-sg-3110dn

Otpadni tank za Ricoh SG 3110DN

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Otpadni tank za Ricoh SG 3110DN Pre ili kasnije, štampač će prestati... read more

NAŠI PARTNERI

sublisplash sublimacione gel boje
sublisplash
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.