7u1 presa i 8u1 presa

7u1 Presa i 8u1 Presa

7u1 presa i 8u1 presa

Multifunkcionalna presa 7u1 namenjena za jednostavnu i brzu štampu na više različitzih sublimacionih proizvoda. Ako želite da započnete biznis sublimacione štampe ili ako želite da proširite svoj biznis i unapredite svoj asortiman dodavanjem sublimacionih flaša, šolja, konusnih šolja i rakijskih čašica, onda Vam je ova presa neophodna.

Presa dolazi sa 7 grejača, koji se mogu koristiti na različitim sublimacionim predmetima za piće. Svaki grejač je pogodan za štampu više artikala. Grejači su pogodani za štampu na različitim tipovima šolja i različitim tipovima flaša ili rakijskim čašicama.

Multifunkcionalna termo presa

Najmanji grejač od 1,5 oz namenjen je za prenos slike na rakijsku čašicu. Lako možete da napravite kolekciju od nekoliko čašica. Drugi po veličini grejač od 3 oz namenjen je za prenos slike na male šolje. Grejaš od 6-10 oz namenjen je za štampu na šoljama za kafu ili na malim dečijim flašicama za sublimaciju. Ako se bavite dizajnom i želite da prenesete svoj dizajn na klasičnu belu šolju, grejač od 11 oz je pravi alat za vas. Pokažite svetu vaš dizajn na šoljama uz pomoć ovog alata. Grejač od 12 oz namenjen je za prenos slike na konusne V šolje. Neka svaka šolja bude malo umetničko delo. Veliki grejač od 17 oz namenjen je za štampu na velikim konusnim šoljama. Dizajnirajte ove šolje i iz njih možete da pijete vaš omiljeni napitak. Najveći grejač od 20 oz savršeno odgovara velikim metalnim bocama za sublimaciju i termosima.

Ova presa je savršena ako želite da proizvodite ove fenomenalne proizvode za napitke.

8u1 Presa

Ako pored ovih fenoenalnih proizvoda za piće želite da proizvodite i majice ili pločate predmete, naš paket 8 u 1 je pravi izvor za vas. Uz multifunkcionalnu presu 7u1 možete da uzmete i ravnu presu 38×38 cm. Ova presa je vrhunskog kvaliteta koja će zadovoljiti sve potrebe štampe. Odlikuje je kvalitetna izrada i raznovrsnost izrade različitih tipova proizvoda. Ravna presa štampa na majicama, drvenim satovima, staklenim satovima, podlogama za miša, zippo upaljačima, tabakerama. privescima, magnetima za frižider, torbama, podmetačima za čaše, jastucima, reklamnom materijalu. Možete da štampate na različitim promotivnim proizvodima i na taj način proširite svoju ponudu. Zajedno sa multifunkcionalnom presom 7u1 moći ćete da proizvedete i do 1000 različitih proizvoda.

8u1 Paket ispod fleša

Obe prese karakteriše

Digitalni tajmer i temperaturni kontroler – podesite željeno vreme i audio alarm će se oglasiti kada je završeno.

Grejni elementi – kvalitetan grejni element i ravnomerna temperatura

Jaka metalna struktura – Presa je čvrsta i stabilna.

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?