Ceramic Markeri

Ceramic markeri

Ceramic Markeri

Ceramic Markeri proširuju moć sublimacije za sve kreativce koji žele da prenesu skice i ilustracije na svoje personalizovane proizvode. Dostupni u kutiji od 7 klasičnih boja, markeri daju mogućnost dizajnerima da prenesu ručno nacrtan dizajn na različite podloge, uključujući majice, kecelje, torbe, ornamente i šolje.

Koristeći jedan od sublimacionih štampača u našoj ponudi kao što je Ricoh SG 3110DN odštampajte neobojeni dizajn na sublimacionom papiru. Kada ste odštampali željeni dizajn zapecite ga pomoću prese za šolje ili 3D vakuum prese na šolju. Kada ste zapekli dizajn bez boje na šolju koristite ceramic markere kako bi ispunili Vaš dizajn željenom bojom. Ceramic markere možete koristit i na način da ručno nacrtate dizajn na šolji bez ikakvog zapečenog šablona. Možete čak napraviti i promociju novih proizvoda, pozovite svoje klijente da kreiraju i ukrašavaju svoje jedinstvene proizvode. Kada ste preneli željeni dizajn na šolju vreme je za bojenje Ceramic markerima. I kao što vidite na brz i jednostavan način dobijate savršen jedinstveni proizvod. Nemojte stati sa samo jednim dizajnom odštampajte više različitih dizajna ili na jedan dizajn obojite u više različitih varijanti.

Ceramic markeri zanimljiv su proizvod za sve one koji sami rade unikatne ilustracije. Takođe su zanimljivi za decu koja će imati samo svoje nove šolje ili majice na kojima mogu bojati svoje omiljene motive, likove ili dizajn koji im Vi odštampate.

Sve to Vam je potrebno za dobijanje savršenog proizvoda sa ceramic markerima jeste štampač, šolja (ili neki drugi proizvod) i idejal (dizajn):

Share this post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *