Novi HP laserski štampač

Novi HP laserski štampač

Videli ste u našoj ponudi Epson L310 i Ricoh štampač ali sada je vreme za inoviacije, po prvi put u našoj ponudi nudimo štampač sa belim tonerom.

Ako vam je pomisao na crne takanine stvarala glavobolju zbog nedostatka svetlih boja i posebno belog tonera imamo rešenje za vas. HP LaserJet laserski štampač sa belim tonerom najnoviji je proizvod u Mincom ponudi i specijalizovan je za tamne tkanine i materijale. Ovaj HP Laserjet laserski štampač dolazi u paketu sa 4 osnovna tonera (CMYK) i belim tonerom koji se prilikom štampe menja sa crnim u slučaju da želite full color štampu. Štampač je predviđen da vaš dizajn provlači dva puta kroz proces štampanja ako vaš dizajn ima i belu i crnu boju, u prvom provlačenju štampač nanosi sve boje osim bele a nakon toga menjamo crni toner za beli i ponavljamo proces kako bi štampač naneo i belu boju.

Pri pečenju koristimo A foliju i B papir, A folija služi za štampu i samo na nju štampamo preko laserskog štampača (ako su u pitanju majice), nakon toga A foliju zapečemo sa B papirom kako bi na njoj ostao sloj koji će se zapeći na majicu. A folija i B papir prodaju se uvek zajedno u paketu a pored njih imate i veliki izbor flex-soft i multitrans papira (za sve proizvode pored tkanine). Sa ovim štampačem zatvarate krug štampe jer uz HP i jedna od ranijih štampača iz naše ponude (Epson/Ricoh) možete da štampate bez problema na bilo kojem proizvodu bez obzira na boju ili vrstu tkanine/materijala.

Uz HP dobijate još i gratis FSNC Raster softvare. Ovaj software služi za jednostavnije nanošenje full color slika na majicu, uz pomoć software-a brišemo pozadinu slike i sliku prebacujemo iz full color u jednu boju (idealno za tamne tkanine). Osim što briše pozadinu on sliku prebacuje u tačkasti oblik koji pojačava trjnost dizajna na tkanini i pojačava otpornost na pranje i odvajanje dizajna sa tkanine.

Saznajte više o software-u na: https://mincom.co.rs/fsnc-raster-besplatni-software/

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?