DigiCoat sprejevi

DigiCoat sprejevi

U ovom blogu smo odlučili da Vam prestavimo jednu od novina u našoj ponudi a to su DigiCoat sprejevi za sublimaciju. Takođe želimo da Vam prenesemo naše utiske nakon upotrebe ovog kompleta sprejeva.

Za Digi Coat sprejeve možemo reći da predstavljaju jedino “uradi sam” sublimaciono premazno rešenje osmišljeno kako bi omogućilo sublimacionu dekoraciju na širokom spektru materijala kao što su keramika, drvo, metal pa čak i kamen.

Uz pomoć Digi Coat sprejeva napokon bez problema i na lak način možemo raditi štampu na tamnim, crnim proizvodima što do sada nije uvek bilo najlakše rešenje. Jedna od stvari koja nas je oduševila i obradovala jeste činjenica da nakon štampe možemo zaštititi svaki proizvod od UV zračenja. Zašto je to bitno? Sama sublimacija je delatnost koju najčešće pokrivaju foto radnje, kopirnice, daroteke i knjižare. Kako bi svoje proizvode mogli da predstave potencijalnim klijentima prodavci izlažu reklamne proizvode u svojim staklenim izlozima. U toku prolećnih i letnjih dana sunčevi zraci dovode do toga da odštamani proizvodi blede ili poprimaju druge boje. To je problem sa kojim se možemo susresti i kada nisu u pitanju sublimacioni proizvodi. Druge vrste štampe imaju druge tehnologije imaju drugi vid rešenja za ovu problematiku. Do sada se u sublimaciji nije pojavljivalo konkretno rešenje za ovaj problem. Pomoću jednog od DigiCoat sprejeva sada i mi koji smo u svetu sublimacije ne moramo da mislimo na izgled proizvoda ukoliko ga izlažemo suncu i svetlu.

Digi Coat proizvodi su osmišljeni tako da su veoma laki za upotrebu a samim tim se veoma lako nanose na proizvode. Kada smo počeli da testiramo sprejeve prvo smo proučili njihovu upotrebu i redosled nanosa sprejeva. Bitna stavka koju želimo da Vam predočimo jeste da je samo jedan sprej (plavi sprej) neophodan za premazivanje svih materijala i podloga. Ostatak kompleta se koristi u zavisnosti od toga da li ćemo štampati na staklu, keramici, drvetu ili metalu.

O svakom spreju zasebno možete čitati na našoj stranici gde smo opisali svaki sprej pojedinačno međutim želeli bismo ukratko da iskažemo naše oduševljenje kada je u pitanju štampa na staklu. Do sada smo štampali staklene satove, tanjire i ramove i bili smo zadovoljni krajnjim otiskom. Nakon što smo otkrili ovaj komplet smo shvatili da štampa na staklu i akrilu može biti još bolja i kvalitetnija. Zašto? Staklo koje se štampa standardnom procedurom uvek na kraju ostaje providno, slika koju dobijamo je na neki način transparentna. Sada pomoću (zelenog spreja) inicijativno pre same štampe dobijamo belu podlogu koja će nam omogućiti pokrivenost otiska i više nećemo imati efekat stakla i slike koji se stapaju.

Komplet sprejeva podrazumeva četiri spreja i jedno adheziono sredstvo. Sprejevi pokrivaju pripremu svih podloga, jedino što ih razlikuje jeste vrsta materijala na kojoj će se štampati.

Do sada se u procesu sublimacije sve štampalo klasičnom metodom počevši od same pripreme proizvoda koji će se štampati pa sve do kraja procesa kada dobijamo finalni proizvod.

Pomoću ovih sprejeva su nam otkrivene određene mogućnosti koje nismo imali do sada a pored toga maksimalno profesionalno možemo zaokružiti čitav proces sublimacione štampe kako bismo dobili najbolji kvalitet proizvoda koji ćemo prodavati. Pročitajte detaljnije o svakom spreju i pogledajte video tutorijale na našem Youtube kanalu i uverite se da smo napokon došli do “genijalnog pomoćnika” koji će svima olakšati i unaprediti kvalitet sublimacije.

Deli ovaj post

Komentara (6)

 • Danijel Odgovori

  Poštovani , koja je cijena spreja . ja trabam sublimaciju na ljevanom aluminiju. I koliku povšinu jedan sprej . hvala

  23. децембра 2017. na 12:02
  • Mincom Odgovori

   Poštovani
   Cena je 4000rsd + pdv
   Površina jednog spreja zavisi od materijala na kojem želite da ga nanosite jer za svaki je materijal različiti nanos, ali npr. za keramičke pločice je 3-4 kvadrata

   3. априла 2018. na 16:38
 • Gordana Odgovori

  Poštovani,

  Videla sam da se za sublimaciju na čarape koristi sprej, da li može ovaj da se koristi?

  Hvala unapred.

  23. априла 2018. na 18:27
  • Mincom Odgovori

   Poštovana
   Ovaj sprej nismo koristili na čarapama, ali postoje poliester čarape za direktnu štampu na njima (pola pamuk pola poliester)

   24. априла 2018. na 09:18
 • Slavko Furman Odgovori

  Dobar dan

  Mene interesuje jeli vi prodajete Fleks folije za sublimaciju na majice bez katovanja ili mi možete kazati gde ja ove folije mogu kupiti ? Ako ih imate onda bi želeo znati cenu tih folija i način kupovine.

  Zahvaljujem se na vašom odgovoru.

  LP Furman
  PS

  Imate super video snimke na Youtube.

  30. јануара 2019. na 14:04
  • Mincom Odgovori

   Poštovani
   Naravno u našoj ponudi možete da pronađete i Fleks i Flok folije.
   Cena ove folije A3 formata jeste 1.25 eura, ukoliko ste zaineteresovani pošaljite nam kontakt informacije i količine na email mincom@eunet.rs, a mi ćemo se pobrinuti da sve dobijete u najkraćem roku.

   30. јануара 2019. na 16:14

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Korisnička podrška
error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!