Kako želite da nas kontaktirate?

Saveti za sublimaciju

Saveti za sublimacionu štampu

Saveti za sublimaciju

Sublimaciona štampa je vrsta štampe u kojoj boja pod dejstvom toplote i pritiska prelazi iz čvrstog u gasovito stanje i prijanja se na površinu koju želite da odštampate. To je hemijski proces u kom se slika na transfer papiru vezuje za polimere na površini materijala i prenosi sliku.

Mi se kao firma dug niz godina bavimo sublimacijom i posmatramo sve njene aspekte, kako tehničke tako i vizuelne. Istražujemo sublimaciju, moderne tehnologije i proizvode i na taj način pomažemo i Vama kako najbolje da ostvarite kvalitet ukoliko se bavite sublimacijom.

Najčešći predmeti na kojima se radi sublimaciona štampa su šolje, majice, čaše, podloge za miša, plakete, slagalice, staklo, i u novije vreme maske za mobilne telefone. Svi proizvodi koji imaju sublimacijski premaz ili su napravljeni od poliestera (majice, podloge za miša) su pogodni za sublimacionu štampu.

Sve detalje o savetima za sublimacionu štampu možete pogledati na našoj stranici SAVETI ZA SUBLIMACIJU.

Share this post

Comments (2)

  • Raif BUŞ Reply

    da li mogu da ştampam na kamen hemisku ili majicu sa laser color printerom i transfer papirom Forewer univerzal. i sa transfer pres maşinom uz odredjenu temperaturu i vreme

    13. oktobra 2018. at 19:20

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *